Smíchejte cukr, pudink a mléko. Vše promíchejte a uvařte do husté konzistence.
Odstavte z plotny a ihned zakryjte fólií – tu přitiskněte na povrch pudinku. Nechte úplně vychladnout.
Mezitím vyřízněte jednu stranu prázdné krabice od mléka. Nezapomeňte nastřihnutý roh přelepit lepenkou.
Sušenky potřete džemem. Jakmile je pudink vychladlý, rozmixujte ho a menší vrstvou naplňte prázdnou krabici.
Zaskládejte sušenkami a přidejte zbylý pudink. Dezert nechte ztuhnout v lednici min. 2 hodiny, lépe ale přes noc.
Ozdobte čokoládovou polevou a strouhaným kokosem. Nechte ještě 20 minut ztuhnout v chladu a podávejte.
TIP: Abyste dezert dostali z krabice pohodlně, stačí ji po stranách nastřihnout.
Použité produkty
Tatra mléko plnotučné 3,5% 1l
Více >
Tato webová stránka používá cookies
K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Poučení o zpracování osobních údajů.
Funkční
Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Webová stránka nemůže správně fungovat bez těchto cookies.
Analytické
Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby porozuměli, jak návštěvníci používají webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.
Marketingové
Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.